Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

 

Vežbajte u našoj modernoj fitness sali koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića. Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za treniranjem.

U sklopu prostora za vežbanje nalazi se i svlačionica, tuš, ormarić koji se zaključava i fen za kosu.

Fitness centar je na raspolaganju svim našim gostima u okviru cene smeštaja.

Prijatan ambijent i ljubazno osoblje učiniće vaš boravak u Fitness centru lepim i korisnim, a sama lokacija u centru Zlatibora privlači i mnoge goste koji žele da vežbaju u kvalitetnim uslovima odmarališta „Dunav”.

Priuštite sebi zasluženo opuštanje u prijatnom ambijentu našeg mini Spa centra u okviru objekta “Dunav“ u centru Zlatibora. Pored hidromasažne kade i saune za detoksikaciju tela i relaks, gostima su na raspolaganju i atraktivne masaže koje ne ulaze u cenu smeštaja.

 

Posebni opuštajući tretmani, prijatno osoblje i ambijentalna muzika stvaraju najbolje uslove za odmor. Ne propustite da se opustite i posvetite sebi u “Dunav” Spa centru.

Relaks i nega tela su nešto što najviše opušta i poboljšava raspoloženje. Zamislite celokupan ugodjaj na predivnoj planini u sjajnom smeštaju.

Uživajte!

 

JANUARSKE NOĆI

Od 15/30.01.2023.

20% popusta na sve preko dve noći.

Opširnije...

Šta obići?

Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.

Opširnije

Kongresni turizam

U okviru našeg smeštaja “Dunav”, u najlepšem delu Zlatibora, u ponudi je moderna, lepa i komforna sala kreirana sa idejom da bude idealna za sve tipove poslovnih sastanaka i konferencija.

Opširnije

Kontaktirajte nas

Odmaralište "Dunav"
Ulica Rujanska bb
31315 ZLATIBOR

+381 31 841 126
+381 31 841 181

Radno vreme : 00-24h

Prijava na mailing listu

Ukoliko želite da primate obaveštenja, promocije i ponude na email prijavite se na našu mailing listu.

Facebook

Twitter