Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Uživajte u prijatnom ambijentu našeg restorana sa prelepom terasom u centru Zlatibora. Kvalitetna i raznovrsna ponuda, od tradicionalnih Zlatoborskih jela u duhu planinske atmosfere do interkontinentalnog izbora, namenjena je poznavaocima dobrog ukusa.

U našem restoranu možete uživati u bogatom izboru jela na bazi švedskog stola u okviru pansionske ponude ili možete da odaberete nešto po vašem ukusu A La Carte“ uz pomoć našeg ljubaznog osoblja. Uz čašu dobrog vina po preporuci, obrok postaje poseban. Mislili smo i na najmladje goste zbog kojih postoje jela koja obožavaju.

Kapacitet restorana je veliki, tako da je pogodan i interesantan za različita slavlja ili skupove poslovnog tipa.

Na terasi našeg restorana uživaćete u svežem planinskom vazduhu i ambijentalnoj muzici. Obrok ili piće u ovako posebnoj i prijatnoj atmosferi uvek prijaju, a izbor je tako zanimljiv da će svaki gost biti zadovoljan našom preporukom.

Vreme obroka je prema sledećem rasporedu:

Doručak: 07.30 - 10.30 časova Ručak: 12.30 - 15.00 časova Večera: 17.30 - 20.30 časova

Šarena jesen na ZlATIBORU

Promocija u trajanju od 14.10-25.12.

CENE NIŽE OD 20-30% U ZAVISNOSTI OD DUŽINE BORAVKA.

Opširnije...

Šta obići?

Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.

Opširnije

Kongresni turizam

U okviru našeg smeštaja “Dunav”, u najlepšem delu Zlatibora, u ponudi je moderna, lepa i komforna sala kreirana sa idejom da bude idealna za sve tipove poslovnih sastanaka i konferencija.

Opširnije

Kontaktirajte nas

Odmaralište "Dunav"
Ulica Rujanska bb
31315 ZLATIBOR

+381 31 841 126
+381 31 841 181

Radno vreme : 00-24h

Prijava na mailing listu

Ukoliko želite da primate obaveštenja, promocije i ponude na email prijavite se na našu mailing listu.

Facebook

Twitter