Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Sobe i apartmani odmarališta „Dunav“ su napravljeni u modernom, jednostavnom i udobnom maniru u opuštajućim bež tonovima, tako da ćete se kod nas prijatno odmoriti i osvežiti. Veoma udobni ležajevi se mogu spajati i razdvajati u zavisnosti od tipa sobe koji budete odabrali.

Svaka soba ili apartman su opremljeni kupatilom sa tuš kabinom i radnim stolom. Obezbedjena je apsolutna privatnost i mir, a borova šuma u okruženju i svež planinski vazduh donose najmirnije snove. Iz mnogih soba, pogled je čaroban, planinski.

U prijatnom ambijentu, očekuje vas udobnost i jednostavnost koji podsećaju na pravi planinski užitak Zlatibora, bilo da putujete sa prijateljima, porodicom ili poslovno.

Na najlepšoj lokaciji Zlatibora, gosti mogu odabrati sledeći smeštaj:

Apartmani 50 m2 (max 3 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice ili parove koji žele premium komfor našeg Odmarališta .

 

 

Dimenzija 30 m2 (max 2 odrasle + 2 dece). Dnevna soba, spavaća soba (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo. Kablovska IPTV, bežični internet, telefon, fen, mini bar.

Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.

 

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodne za porodice ili društvo.

 

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Francuski ležaj + sofa , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za porodice.

 

Dimenzija 12 m2 (max. 2 odrasle osobe + 1 dete).

Dva zasebna odvojena ležaja koja se spajaju u francuski ležaj + kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen. Pogled ka šumi.

Pogodna za individualce, parove i parove sa malim detetom.

 

Dimenzija 16 m2 (max 3 osobe). Dva standardna ležaja + sofa na razvlačenje (Dva se spajaju u francuski ležaj) , kupatilo, kablovska IPTV televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za parove sa starijim detetom.

 

Dimenzija 12 m2 (max 2 odrasle osobe).

Dva zasebna odvojena ležaja i kupatilo. IPTV kablovska televizija, bežični internet, telefon i fen.

Pogodna za individualce, goste koji poslovno borave na Zlatiboru, a manju pažnji obraćaju na pogled iz sobe i komfor smeštajne jedinice.

JANUARSKE NOĆI

Od 15/30.01.2023.

20% popusta na sve preko dve noći.

Opširnije...

Šta obići?

Samo malo van planinskog centra možete krenuti u avanturu i istražiti lepotu i slikovitost kako prirode, tako i kulturno-istorijskog nasledja.

Opširnije

Kongresni turizam

U okviru našeg smeštaja “Dunav”, u najlepšem delu Zlatibora, u ponudi je moderna, lepa i komforna sala kreirana sa idejom da bude idealna za sve tipove poslovnih sastanaka i konferencija.

Opširnije

Kontaktirajte nas

Odmaralište "Dunav"
Ulica Rujanska bb
31315 ZLATIBOR

+381 31 841 126
+381 31 841 181

Radno vreme : 00-24h

Prijava na mailing listu

Ukoliko želite da primate obaveštenja, promocije i ponude na email prijavite se na našu mailing listu.

Facebook

Twitter